Aire condicionat,caldera,descalcificadors Girona
Aire condicionat,caldera,descalcificadors Girona

ESTALVI ENERGÈTIC

A banda dels treballs de manteniment i reparació, també els oferim assessorament tècnic per aconseguir una millora de l'eficiència energètica dels seus aparells, millorar el seu confort i la rendibilitat de les seves màquines. El nostre objectiu és proporcionar-li una gran fiabilitat, durabilitat i estalvi energètic.

 

Per tal de reduir la despesa sobretot en calefacció i refrigeració és molt important realitzar serveis de neteja i manteniment dels seus aparells. Techniclima els proposa realitzar treballs de manteniment i neteja per tal d'evitar avaries futures.

 

Un manteniment correcte a temps sempre té avantatges.

 

Cada fabricant demana que es facin diferents treballs periòdics anuals de neteja i manteniment. Realitzant els diferents treballs de neteja i manteniment dels seus aparells garanteix que compleix amb la normativa que obliga (segons real decret 1027/2007 del 20 de juny del 2007) a fer les revisions anuals. Tenir el seu aparell en perfectes condicions d'ús l'ajudarà a no tenir avaries, garantirà la seva seguretat i la de la seva família, li durarà més, tindrà més rendiment i li gastarà menys.

 

 

 

Servei Tècnic Oficial i Servei Tècnic Autoritzat, a la província de Girona de Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Daya, Immergas, Buderus, Chappée, Unigas, Technibel, Ecowater i Robosoft. 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Techniclima, servei oficial i autoritzat a Girona

Llamar

E-mail