SERVEI TÈCNIC DE CLIMATITZACIÓ

NOVETATS

 

Calderes biomassa i condensació Arca per l'estalvi energètic:

 

Cada vegada és més important reduir el consum dels nostres aparells.

El pèl·let té l'avantatge que és molt més barat que qualsevol altre tipus de combustible.

Les calderes de biomassa i llenya Arca tenen de 3 anys de garantia pel cos d'acer i si es decideixen pel cos d'acer inoxidable 10 anys de garantia.

 

El fabricant de calderes Arca disposa de calderes de gas de condensació com el model Pixel Fast FCX amb un rendiment d'un 109,4 % i amb una garantia de 5 anys. Qualitat a bon preu.

 

Techniclima realitza el servei tècnic oficial per a la província de Girona de les calderes Arca.

 

Immergas - Noves calderes de condensació:

 

Aquest any Immergas ha tret al mercat nous models de caldera instantània classe 5 aptes pel Rite: Victrix 26 2I, Victrix Mini 28Kw, Victrix Superior Top 32 i amb acumulació la nova Victrix Zeus 26 1 i la Hercules Condensing ABT 32 2I.

 

Pel que fa a calderes murals mixtes instantànies Immergas ha fabricat la nova Mini Eolo 24 i 28 kw que passa a formar part de la gamma ja existent de calderes decàmera estanca de tir forçat.

 

Amb aquestes noves calderes, Immergas demostra que continua apostant pel medi ambient i la millora de l'eficiència energètica de les seves màquines.

 

Techniclima realitza el servei tècnic oficial per a la província de Girona de Immergas.

 

Nou sistema Q-TON de Mitsubishi Heavy Industries:

 

Aquest nou equip d'aire condicionat inverter amb bomba de calor permet produir aigua calenta sanitària a temperatures de fins a 90ºC i pot treballar a una temperatura exterior de -25ºC. Aquest sistema pot significar fins a un estalvi econòmic del 35% en consum energètic en comparació a un sistema convencional de caldera de gas. Els equips Q-ton, tenen una potència de 30 Kw i disposen d'un compressor de CO2 d'alt rendiment que maximitza l'eficiència energètica i redueix les emissions de CO2 gràcies a la utilització d'una font d'energia renovable com és l'aire.

 

Sistema HydrolutionMitsubishi aire-aigua:

 

És el sistema de producció d'aigua calenta sanitària instantània sense necessitat d'acumulador. Aquest sistema permet escalfar l'aigua fins a temperatures de 58º C i és compatible amb diversos aparells tals com radiadors, Fan coils i terra tèrmic.

 

Nous multisplit inverter 6x1 Mitsubishi Heavy Industries:

 

Mitsubishi conscient que cada vegada és més important l'espai que ocupen els aparells exteriors ha presentat els nous models 5x1 i 6x1 en els quals es pot tenir un sol aparell d'aire condicionat exterior i fins a sis aparells interiors.

 

A causa de la demanda actual d'aquest tipus d'aparells Mitsubishi Heavy Industries disposa de màquines de caudal variable amb capacitat de poder oferir en un sol aparell exterior fins a 80 aparells interiors.

 

Gamma Mitsubishi Hyper Inverter:

 

La tecnologia incorporada a les màquines Mitsubishi Hyperinverter els permet reduïr molt el consum i ser molt més silenciosos. Aquests aparells disposen dels coeficients de rendiment més alts del mercat: classe energètica A+++.

 

Equips Semi-Industrial MicroInverter Mitsubishi:

 

Mitsubishi ha desenvolupat nous aparells semi-industrials (PAC) MicroInverter que poden arribar a una reducció de fins al 70% de l'espai necessari, afavorint així la instal·lació en espais reduïts i una millor facilitat de transport.

 

Techniclima realitza el servei tècnic oficial per a la província de Girona, de Mitsubishi Heavy Industries.

 

Col.lectors solars Thermomax Inverter:

 

Aquest sistema innovador de Thermomax permet posar a la instal·lació la quantitat justa i necessària de tubs de buit al sistema, aconseguint així ajustar-se millor a les necessitats reals de la instal·lació i a la demanda real del client.

Thermomax és en l'actualitat líder mundial en la fabricació de col.lectors i reguladors electrònics  de tubs de buit. Els seus productes constitueixen un referent pel que fa a rendiment i eficiència energètica.

 

 

 

Servei Tècnic Oficial i Servei Tècnic Autoritzat, a la província de Girona de Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Daya, General, Fujitsu, Fuji Electric, Immergas, Buderus, Chappée, Elco, Unigas, Arca, Technibel, Ecowater, Robosoft.