Aire condicionat,caldera,descalcificadors Girona
Aire condicionat,caldera,descalcificadors Girona

SERVEI TÈCNIC DE CLIMATITZACIÓ

NOVETATS

Noves calderes Immergas:

Immergas presenta les noves calderes domèstiques de pèllet de potència tèrmica entre 16 i 33 Kw aconseguint una millor eficiència i flexibilitat ja que es poden posar amb convinació amb les seves calderes de gas Immergas.

Aquest any Immergas també ha tret al mercat nous models de caldera instantània de condensació: Victrix Tera amb potències de 28,32,38 kw també ha tret els models Tera plus amb 24 i 35 kw.

Amb aquestes noves calderes, Immergas demostra que continua apostant pel medi ambient i la millora de l'eficiència energètica de les seves màquines.

 

Techniclima realitza el servei tècnic oficial per a la província de Girona de Immergas.

 

Nou sistema Q-TON de Mitsubishi Heavy Industries:

 

Aquest nou equip d'aire condicionat inverter amb bomba de calor permet produir aigua calenta sanitària a temperatures de fins a 90ºC i pot treballar a una temperatura exterior de -25ºC. Aquest sistema pot significar fins a un estalvi econòmic del 35% en consum energètic en comparació a un sistema convencional de caldera de gas. Els equips Q-ton, tenen una potència de 30 Kw i disposen d'un compressor de CO2 d'alt rendiment que maximitza l'eficiència energètica i redueix les emissions de CO2 gràcies a la utilització d'una font d'energia renovable com és l'aire.

 

Sistema Hydrolution Mitsubishi aire-aigua:

 

És el sistema de producció d'aigua calenta sanitària instantània sense necessitat d'acumulador. Aquest sistema permet escalfar l'aigua fins a temperatures de 58º C i és compatible amb diversos aparells tals com radiadors, Fan coils i terra tèrmic.

 

Nous multisplit inverter 6x1 Mitsubishi Heavy Industries:

 

Mitsubishi conscient que cada vegada és més important l'espai que ocupen els aparells exteriors ha presentat els nous models 5x1 i 6x1 en els quals es pot tenir un sol aparell d'aire condicionat exterior i fins a sis aparells interiors.

 

A causa de la demanda actual d'aquest tipus d'aparells Mitsubishi Heavy Industries disposa de màquines de caudal variable amb capacitat de poder oferir en un sol aparell exterior fins a 80 aparells interiors.

 

Gamma Mitsubishi Hyper Inverter:

 

La tecnologia incorporada a les màquines Mitsubishi Hyperinverter els permet reduïr molt el consum i ser molt més silenciosos. Aquests aparells disposen dels coeficients de rendiment més alts del mercat: classe energètica A+++.

 

Equips Semi-Industrial MicroInverter Mitsubishi:

 

Mitsubishi ha desenvolupat nous aparells semi-industrials (PAC) MicroInverter que poden arribar a una reducció de fins al 70% de l'espai necessari, afavorint així la instal·lació en espais reduïts i una millor facilitat de transport.

 

Techniclima realitza el servei tècnic oficial per a la província de Girona, de Mitsubishi Heavy Industries.

 

 

Servei Tècnic Oficial i Servei Tècnic Autoritzat, a la província de Girona de Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Daya, Immergas, Buderus, Chappée, Unigas, Technibel, Ecowater i Robosoft. 

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Techniclima, servei oficial i autoritzat a Girona

Llamar

E-mail